Expertises

Samen staalsterk bouwen

Doechot_05

Als landelijk opererend staalbouwbedrijf is Doeschot gespecialiseerd in het produceren en monteren van staalconstructies. Denk daarbij aan bedrijfshallen, stallenbouw, utiliteitsbouw en woningbouw. We beschikken over een modern en geautomatiseerd machinepark.  Daardoor is snelle, nauwkeurige productie en levering mogelijk.

Goed in staal
Ook voor complexe werken ben je bij Doeschot aan het juiste adres. Door de korte lijnen kunnen we snel en flexibel schakelen. We zijn bij de tijd als het gaat over nieuwe marktontwikkelingen. Uiteraard staat Doeschot altijd garant voor goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Doechot_03

Doeschot levert en monteert dak- en wandbeplating voor vele toepassingen. Onze dak- en wandspecialisten zorgen voor passende beplating voor elk type gebouw.

Alles op elkaar afgestemd
Naast het leveren en monteren van dak- en wandbeplating leveren en monteren we ook lichtstraten, overheaddeuren, goten en dakbedekkingen. Door je opdrachten bij één partij onder te brengen weet je zeker dat alles perfect op elkaar wordt afgestemd!

Doechot_01

Op zoek naar een goede en betrouwbare partner op het gebied van trappen, hekwerken, leuningen, machineframes, tanks en ander constructiewerk? Doeschot is de specialist voor producten in staal, roestvast staal en aluminium.

Totaalpakket in constructiewerk
Is op jouw opdracht maatwerk van toepassing, dan past deze zeker ook bij Doeschot. We werken in opdracht van bedrijven en instellingen maar ook voor particulieren. We vinden kwaliteit heel belangrijk en zorgen tegelijk ook voor een goede prijsbalans. Doeschot levert graag en goed het totale pakket. Van tekenwerk en productie tot het monteren ter plaatse en nazorg waar nodig.

Doechot_04

Doeschot is dé specialist op het gebied van plaatwerkzaamheden voor de machine- en apparatenbouw. We voeren plaatwerk uit in staal, roestvast staal en aluminium. Op onze teken- en ontwerpafdeling werken we zelf alle wensen uit. Communicatie met de klant is daarbij van groot belang.   

Precies en met oog voor detail
Na akkoord op het ontwerp, voeren onze vakkundige en ervaren medewerkers de opdracht uit met behulp van geavanceerde CNC-machines. Met grote precisie en veel aandacht voor detail, voeren ze zowel stuks- als serieproducten uit. De combinatie kwaliteit, reële  levertijden en concurrerende prijzen maakt Doeschot tot een gedegen partner die uw vertrouwen waard is.

Doechot_02

Doeschot is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en leveren van stalen trappen en balustrades. Dit doen we voor bedrijven, instellingen en particulieren. Spiltrappen, wenteltrappen, steektrappen, designtrappen, allerlei balustrades… Er is zoveel mogelijk!

Standaard en exclusief ontwerp
We bouwen en monteren de trap ter plaatse. Ben je op zoek naar een standaard oplossing voor een trap en hekwerk? Wil je liever een exclusief ontworpen designtrap of balustrade? Doeschot heeft hiervoor de kennis, de kunde én de passie in huis. Dat zie je als je binnenkomt bij onze vestigingen in Hengevelde, dat voel je en dat hoor je. Want we adviseren graag en denken mee over dé mooiste trap in jouw situatie.

Doechot_06

Heb je een bijzondere wens? We denken graag met je mee over maatwerkoplossingen en specials van diverse soorten metaal. Bij Doeschot vraag je nooit mis. Samen komen we eruit.

Geen vraag zo gek of we vinden een oplossing
Al 50 jaar zijn we de specialist in metaal. Klanten waarderen onze oplossingsgerichtheid, creativiteit en het meedenken. Zeer tevreden zijn ze ook over de communicatielijnen binnen ons bedrijf, de goede afstemming onderling en het leveren van de afgesproken kwaliteit tegen een eerlijke prijs.  Zeg je metaal, dan denk je aan Doeschot.

Leg je vraag aan ons voor
Bel ons of stuur een mail. Ook een afspraak is zo gemaakt.